|
Am aruncat o privire si am constatat ca Piscina frumoasa si Maiestrie origami fac parte din categoria Arte, pictura. Din Arte, pictura ar trebui sa muti la Muzica, artisti urmatoarele: A love so beautiful, Alexander Rybak, Anul Nou cu Engelbert Humperdinck, Avril Lavigne, Buna seara iubite, Canciones italianas, Carmen - Opera de G. Bizet, Cei care pleaca - Ginette Reno, Chris Isaak, Ernesto Cortazar, Ernesto Lecuona, Izvorul iubirii Gabriel Dorobantu, Jovens Talentos Musicais da Romania, La vie en rose, Lasa-mi toamna pomii verzi, Lazy days, Leonard Cohen, Mozart, Nana Mouskouri, Nu te asteptam decat pe tine - Garou, Piano, Stevie Wonder, Talent romanesc Cristina Maria Craciun, The divine music of Bach, The Kelly family, Trio Grigoriu, Valsas de Chopin, Young talents from Romania - Bogdan Uta, Young talents from Romania - Ionut Cirstea, Zucchero. Aceasta lista este facuta in urma citirii titlurilor prezentarilor si deci nu stiu daca este foarte exacta. Ultima precizare - de ce mai apare Muzica la categoria Arte, Pictura?
|